8.5.15

Προκαλεί ξανά ο Γεωργιάδης...

Άδωνις για Ζωή: Τη μέρα που θα φύγει θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι της Βουλής - MediaΛάδι στη φωτιά στη "σχέση" του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ρίχνει και πάλι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου στην Καβάλα όπου βρίσκεται σχολίασε...
για άλλη μια φορά τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Καβάλα, ο Α. Γεωργιάδης αναφερόμενος στον τρόπο που λειτουργεί η Βουλή και στην άσκηση των καθηκόντων της προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, είπε χαρακτηριστικά: "Γνωρίζω την κ. Κωνσταντοπούλου τα τελευταία 2,5-3 χρόνια. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Είναι εργατική, μορφωμένη, μιλάει άριστα ελληνικά και ξένες γλώσσες. Είναι ισχυρή πολιτική αντίπαλος, όμως αυτές τις ικανότητες τις χρησιμοποιεί μόνο για κακό, όχι για καλό. Ως πρόεδρος της Βουλής, είναι η χειρότερη που έχει υπάρξει από τη μέρα σύστασης του Κοινοβουλίου. Τη μέρα που θα φύγει θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι".

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν περιορίστηκε να καυτηριάσει μόνο τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου μίλησε και για τη διαπραγμάτευση και τον τρόπο που τη χειρίζεται η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι: "Ευελπιστούμε ότι ο κ. Τσίπρας, αφού έχασε τέσσερις μήνες με τη σκληρή διαπραγμάτευση, θα κατορθώσει να φτάσει σε μια συμφωνία με τους εταίρους. Η συμφωνία είναι απαραίτητη, διότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η χθεσινή εξέλιξη με την οπισθοχώρηση του κ. Τσίπρα από τις κόκκινες γραμμές με το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, δείχνει ότι ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει το μέγεθος της ευθύνης που ανέλαβε. Όταν κλείσει αυτή η συμφωνία, τότε θα πρέπει να πει κι ένα μεγάλο 'συγνώμη' για τα ψέματα που έλεγε στον ελληνικό λαό επί τέσσερα χρόνια".

Ερωτηθείς για την κατάσταση της οικονομίας σήμερα ο Α. Γεωργιάδης σημείωσε: "Οι δύο περίοδοι δεν είναι ίδιες, αυτή της δικής μας διακυβέρνησης με το σήμερα. Οι διεθνείς οίκοι και η Κομισιόν έβλεπαν ανάπτυξη με τον Σαμαρά κοντά στο 3% και τώρα με τον κ. Τσίπρα πάμε για ύφεση. Το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά της τελευταίας πενταετίας. Η οικονομία είχε αρχίσει να παίρνει μπρος. Δυστυχώς, η μετεκλογική αβεβαιότητα και ο χαμένος χρόνος από την κυβέρνηση Τσίπρα έφεραν ύφεση 3%".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα της παράνομης μετανάστευσης και τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος, λέγοντας ότι «η ένταση αυτή οφείλεται σε λάθη της κυβέρνησης, αλλά και στην κατάρρευση της Συρίας. Το βασικό λάθος, με δύο κινήσεις της κυβέρνησης Τσίπρα, ήταν ότι έστειλε το μήνυμα σε όλες τις πιάτσες των διακινητών λαθρομεταναστών πως η Ελλάδα είναι ανοιχτή και σας περιμένει. Πρώτον, με το κλείσιμο των κέντρων φύλαξης λαθρομεταναστών, που το διαφήμισε ως μέτρο ανθρωπιστικού χαρακτήρα, και δεύτερον ότι όποιος έρχεται στην Ελλάδα, ασχέτως αν είναι πρόσφυγας ή όχι, θα λαμβάνει εξάμηνη άδεια παραμονής. Δε θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά θα ξεπεράσουμε κάθε ρεκόρ στη ροή λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας»...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: