21.5.15

Eαν εκλεγεί η Γιαννακάκη, τότε...


Ισως μ΄όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας να μην το έχετε αντιληφθεί, αλλά τούτες τις ημέρες διεξάγεται μάχη για...
την προεδρία της ΔΗΜΑΡ.
Η μάχη δίνεται ανάμεσα στον απερχόμενο γενικό γραμματέα του κόμματος Θ. Θεοχαρόπουλο και την πρώην βουλευτή Μαρία Γιαννακάκη. 
Τώρα θα πείτε τόση σημασία έχουν οι διεργασίες που γίνονται για τη διαδοχή του Φ. Κουβέλη σ΄ένα κόμμα που συγκεντρώνει δημοσκοπικά γύρω στο 1%. Εχει όντως πολιτική σημασία. Και τούτο γιατί αν και ο κ. Κουβέλης παρουσιάζεται ως αμέτοχος στην κούρσα της διαδοχής στην πραγματικότητα, μαθαίνω ότι λέει καλά λόγια για την κυρία Γιαννακάκη. 
Ο κ. Θεοχαρόπουλος έχει μαζί του τους πιο σκληρούς «προεδρικούς» συν τους κκ. Χατζησωκράτη και Τσούκαλη και διακηρύσσει την ανεξαρτησία της ΔΗΜΑΡ, τον διακριτό δηλαδή πολιτικό πλαίσιο που πρέπει να έχει το κόμμα και που θα είναι χρήσιμο στην κοινωνία. Για την κυρία Γιαννακάκη, λένε ότι, εάν εκλεγεί δεν αποκλείεται να συγκλίνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 5 έως 7 Ιουνίου στο Σινέ Κεραμικός και οι μονομάχοι εκτιμούν ότι θα παραστούν περί τους 1.000 συνέδρους (αριθμός που φαντάζει υπερβολικός) για την εκλογή νέου Προέδρου.

"ΒΗΜΑτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: