31.7.15

Νέα επίθεση στην Ζωή...

Σφοδρή επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου -με βαριές εκφράσεις- εξαπολύει με ανοιχτή επιστολή του ο σύμβουλος προγράμματος και...
αναπληρωτής συντονιστής του Καναλιού της Βουλής, Αριστείδης Φατούρος.

Ειδικότερα, στη γραπτή αυτή καταγγελία του, ο κ. Φατούρος κατηγορεί μεταξύ άλλων την πρόεδρο της Βουλής ότι είναι υπεύθυνη για κρούσματα κατάχρησης εξουσίας, για επίδειξη αλαζονείας και αμοραλισμού, για κλίμα χαφιεδισμού και καλλιέργεια φανατισμού και μισαλλοδοξίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Φατούρος ξεκινά την επιστολή του με τη φράση “Πράσσειν άλογα”, και προσθέτει απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Βουλής:

“Η συνήχηση του τίτλου γνωστής ομάδας δημιουργικού κουκλοθεάτρου απηχεί δυστυχώς αυθεντικά τον τραγέλαφο στον οποίο έχει περιέλθει το κανάλι της Βουλής- και φοβούμαι ολόκληρη η Βουλή- κατά τη σύντομη περίοδο της θητείας σας”.

“Η δημοφιλής σε ‘εχθρούς και φίλους’ μετωνυμία του σε ‘κανάλι της Ζωής’, καταδεικνύει τη βίαιη μετάλλαξη του σταθμού σε μηχανισμό προσωπικής προβολής και προπαγάνδας. Η καταστρατήγηση κάθε έννοιας δεοντολογίας και αμεροληψίας, η αποδόμηση του ενημερωτικού τομέα, η συρρίκνωση της εσωτερικής παραγωγής και ο ακρωτηριασμός του πολιτιστικού – επιμορφωτικού προγράμματος, αλλοιώνουν βάναυσα τη φυσιογνωμία, το ύφος και το ήθος του καναλιού” συνεχίζει ο κ. Φατούρος.

Κλείνοντας δε την επιστολή του, ο κ. Φατούρος δηλώνει πως ο ίδιος θα εργαστεί κατά το μέτρο των δυνάμεών του “για την ανάταξη της απεχθούς, επαχθούς, επονείδιστης, αθέμιτης και μη βιώσιμης αυτής κατάστασης”...

Δεν υπάρχουν σχόλια: