1.7.15

«Πρέπει να αναθεωρήσει, αν η συμφωνία είναι καλή, την άποψη για δημοψήφισμα»...


Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Μητρόπουλος κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες, για να πάμε άμεσα σε συμφωνία.

«Εγώ θεώρησα από την πρώτη φάση ότι...
είχαμε πέντε μήνες μπροστά μας να κάνουμε εκείνες τις κινήσεις για να ενισχύσουμε το διαπραγματευτικό μας χαρτί αλλά βεβαίως και να μην πέσουμε στην παγίδα των δανειστών. Τώρα έχουμε πέσει.

Χρειάζεται άμεσα ο πρωθυπουργός να πάρει πρωτοβουλίες, χρειάζεται άμεσα να πάμε σε συμφωνία, εύχομαι η συμφωνία να είναι λιγότερο επώδυνη για τον λαό μας, διότι τρομάζω στην ιδέα το ελληνικό ζήτημα να “φάει” αυτό το πισωγύρισμα με αριστερή κυβέρνηση», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση επιμένει στο δημοψήφισμα, ώστε εφόσον δεν υπάρχει συμφωνία, να αποτελέσει αυτό τον τρόπο να παραδώσει την «καυτή πατάτα» στον επόμενο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός που πολέμησε με τόσο σθένος και πυγμή και είπε στον ελληνικό λαό ότι δεν θέλω να αποφασίσω μόνος μου επί των μέτρων ότι έχει αυτό στο βάθος του μυαλού του.

Την υστάτη στιγμή, όπου το ελληνικό ζήτημα κινδυνεύει να γίνει δουλεία, βάρος στους ώμους του ελληνικού λαού για δεκαετίες πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και πρέπει να αναθεωρήσει, αν η συμφωνία είναι καλή, την άποψη για το δημοψήφισμα».

Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: