31.7.15

Ετοιμος να συμμαχήσει με τον διάολο, είναι ο Σταύρος...


"Το Ποτάμι θα συμμαχήσει με τον διάβολο αυτή τη στιγμή για να σωθεί η χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις εκλογές θα συνταχθεί, είτε πίσω, είτε μαζί, με το παλιό πολιτικό σύστημα", είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Focus FM", ο οποίος βρίσκεται σε... tour, στην...
Βόρεια Ελλάδα. "Το Ποτάμι καλεί τους προοδευτικούς πολίτες, τους λογικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να συμπορευθούν μαζί του στη επόμενη εκλογική αναμέτρηση», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για τη συνεχιζόμενη αναταραχή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του «Ποταμιού», είπε ότι πληρώνουμε πολύ ακριβά την εκπαίδευση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματική ζωή, τονίζοντας παράλληλα ότι τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν έχουν υποχρέωση να έχουν ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων το προς τα πού θέλουν να πάνε τη χώρα. Σε ό,τι αφορά το μνημόνιο του Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το ψηφίσουμε για να σωθεί η χώρα αλλά θα πρέπει πολύ προσεκτικά το άμεσο χρονικό διάστημα, το Σεπτέμβρη δηλαδή, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε. Το «Ποτάμι» έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για τους αγρότες όσο και για τις ομάδες που αδικούνται από τις τη συμφωνία που έχει κάνει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του. Έχουμε τη δυνατότητα, και το Ποτάμι έχει προτάσεις, ώστε να διορθωθούν όλες αυτές οι αδικίες αρκεί και η κυβέρνηση να έχει διάθεση για να δουλέψει μεθοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: