1.7.15

Σιν Φέιν: ο λαός της Ιρλανδίας δηλώνει την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα...

Σιν Φέιν: ο λαός της Ιρλανδίας δηλώνει την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα - Media"Αντίθετα με την κυβέρνηση μας, ο λαός μας εκφράζει την αλληλεγγύη του" δηλώνει με επιστολή του ο Ιρλανδός Τζέρι Άνταμς του Σιν Φέιν.

Η επιστολή που...
απέστειλε ο πρόεδρος του Ιρλανδικού κόμματοςΤζέρι Άνταμς, αναφέρει:

"Εκ μέρους του Σιν Φέιν θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μας στην κυβέρνηση της Ελλάδας και στην προσπάθειά σας να βρείτε μια δίκαιη και λογική λύση στις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες.

Παρά την εχθρική στάση της Ιρλανδικής κυβέρνησης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, σε διαβεβαιώνω πως ο Ιρλανδικός λαός είναι μαζικά αλληλέγγυος στις προσπάθειές σας να εξασφαλίσετε μια δίκαιη συμφωνία με τις θεσμούς της ΕΕ και το ΔΝΤ.

Έχω ήδη θέσει αυτό θέμα στον Πρωθυπουργό Έντα Κένυ, στο Ιρλανδικό κοινοβούλιο. Το Σιν Φέιν θα συνεχίσει να πιέζει για μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον τον λαό της Ελλάδας.

Πιστεύω πως η Ελληνική κυβέρνηση κρατάει ψηλά τις αξίες της αλληλεγγύης και συνεργασίας που επαγγέλθηκαν οι ιδρυτές του Ευρωπαϊκού κινήματος. Σας τιμωρούν γι' αυτό.

Υπερασπίζεστε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και προσπαθείτε να εκπληρώσετε την εντολή που σας έδωσε ο λαός να "σταματήσουν οι πολιτικές ακραίας λιτότητας, να ανακουφιστούν οι πιο αδύναμες κατηγορίες του πληθυσμού και να λυθεί το πρόβλημα της δυσβάσταχτης κρίσης του δημόσιου χρέους μέσα από διαπραγματεύσεις, δημιουργώντας συνθήκες οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Δυστυχώς, η Ιρλανδική κυβέρνηση θέτει ως προτεραιότητα τις στενές κομματικές και πολιτικές της ανησυχίες. Μια μείωση του χρέους για την Ελλάδα θα εξέθετε την αποτυχία της Ιρλανδικής Κυβέρνησης να έχει διεκδικήσει το ίδιο.

Το Σιν Φέιν υποστηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης της Ελλάδας να προετοιμάσει λογικές προτάσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας προστατεύοντας ταυτόχρονα τους συνταξιούχους και τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Με αλληλεγγύη,

Τζέρι Άνταμς

Πρόεδρος του Σιν Φέιν"...
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: