31.7.15

Η Σία δίνει ευχές στους ήρωες του Αυγούστου...

Η Σία Κοσιώνη μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook αναφέρεται στη δύσκολη σεζόν που τελείωσε και ετοιμάζεται να...
γεμίσει τις μπαταρίες της στις ελληνικές παραλίες. Εύχεται “καλό καλοκαίρι” σε όλους και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους “ήρωες” που θα εργάζονται τον Αύγουστο.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Πάει κι αυτή η σεζόν… Καταχωρήθηκε με τη σειρά της στο αρχείο του μυαλού με όλες τις ωδίνες και τις αγωνίες της. Στα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάζονται για να κλείσεις μια πόρτα πέρασαν όλα μπροστά μου σαν αστραπή. Ήταν και αυτή μια άγρια χρόνια, η οποία όμως νιώθω ότι δικαιώνει τους κόπους όλων μας. Δώσαμε μεγάλες μαχες, κουραστήκαμε πολυ, σχεδόν διαλυθήκαμε τώρα στο τέλος, ψυχολογικά και σωματικά. Δώσαμε την ψυχή μας με απόλυτη πίστη στη δουλειά που αγαπάμε, με κινητήριο δύναμη τη δημοσιογραφία που πιστεύουμε και την ιερότητα των συναδελφικών μας δεσμών. Τα λόγια είναι φτωχά για να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου, όπως και τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τα έκαναν όλα να συμβούν. Προφανώς κάναμε και λάθη, αλλά τα κάναμε πάνω στην ορμή μας και στην ανάγκη μας να πούμε την αλήθεια -τι υπέροχη ανάγκη-στις κρίσιμες αυτές στιγμές για τη χώρα μας. Ανήφορος, αλλά αυτός είναι ο σωστός δρόμος, όπως έλεγε και ο Καζαντζακης. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Έστριψα το κλειδι στην πόρτα και διέταξα το μυαλό μου να αδειάσει όλο το φορτίο μέσα στο γραφείο. Ποιο μυαλό παίρνει από διαταγές όμως; Τα πήρα όλα μαζί μου. Θα τα αδειάσω ένα ένα στη θάλασσα. Αυτή τη λέξη που πρεπει να προσεχείς να προφέρεις καθαρά, έτσι που να γυαλίσουν μέσα της όλα τα δελφίνια, όπως έγραψε ο Ελυτης μας. Άρχισα ήδη πρόβες. Εις το επανιδείν, λοιπόν. Στον ΣΚΑΙ, στον οποίο θα βρισκόμαστε και τα επόμενα δυο χρόνια. Ξέχασα να σας το πω μέσα στον ορυμαγδό. Καλό καλοκαίρι σε όσους φεύγουν και καλή δύναμη στους ήρωες του Αυγούστου!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: