12.7.15

Αλέξη είσαι σπίτι;...

Αλέξη είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει…
Γιατί σε παίρνω και μιλάει…
Χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο του Μαξίμου! Η συνεχής επικοινωνία, ολονυχτίς και ολημερίς του Αλέξη με τον Σταύρο (εγώ θα σώσω την Ελλάδα), παραλίγο να προκαλέσει...
ημέρες που είναι, διπλωματικό επεισόδιο! Επιμόνως, Ομπάμα, Μέρκελ, Ολάντ, καλούν στο τηλέφωνο (κινητό και σταθερό) τον πρωθυπουργό, αλλά μάταια! Είναι αδύνατον να βγάλουν γραμμή! Βουίζει διαρκώς. Απηύδησαν, αλλά δεν το έβαλαν κάτω… Τελικά πληροφορήθηκαν – μετά από ανακοίνωση του Ποταμιού, ότι ο Σταύρος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και εγκατέλειψαν την προσπάθεια ανακουφισμένοι!
Αλέξη είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνουν και μιλάει…

Στα σοβαρά όμως: η βασική διαρροή του Ποταμιού μονότονα – τα τελευταία 24ώρα, σε εφημερίδες και κανάλια, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα… Είναι μέρος του σχεδίου για να εισέλθει το Ποτάμι στην κυβέρνηση!
 Στην ουσία η συγκεκριμένη διαρροή εκπορεύεται από τη Σεβαστουπόλεως (έδρα του κόμματος) και εξυπηρετεί αυστηρά και μόνο την υπαρξιακή ανάγκη των Ποταμίσιων να μπουν στην κυβέρνηση, με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: