31.7.15

Ο Mr Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ θα γίνει πατέρας!..

Ο Mr. Facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο που ο ίδιος δημιούργησε πως θα γίνει πατέρας! Με...
τη σύζυγό του Πρισίλα Καν περιμένουν ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως, μαζί με τα χαρμόσυνα νέα, προχώρησε σε μία εξίσου σοβαρή δήλωση: Η Πρισίλα είχε τρεις αποβολές μέχρι να μπορέσει να αποκτήσει παιδί, αλλά οι δυο τους δεν το έβαλαν κάτω.

«Αυτό θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας», έγραψε ο Ζούκεμπεργκ. «Είμαστε ήδη πολύ τυχεροί, επηρεάζοντας ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η Σίλα ως γιατρός και εγώ μέσω αυτής της κοινότητας και της φιλανθρωπίας. Τώρα θα εστιάσουμε την προσοχή μας προσπαθώντας να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για το παιδί μας και την επόμενη γενιά».

Πρόσθεσε ακόμα ότι κατά την διάρκεια των ετών που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, η Πρισίλα είχε τρεις αποβολές.


«Αισθάνεσαι γεμάτος ελπίδα όταν μαθαίνεις ότι πρόκειται να αποκτήσεις παιδί. Αρχίζεις να φαντάζεσαι πώς θα είναι και ονειρεύεσαι και ελπίζεις για το μέλλον. Κάνεις σχέδια, και μετά χάνονται... Είναι μια μοναχική εμπειρία. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μιλούν για τις αποβολές γιατί ανησυχούν ότι τα προβλήματά τους θα έχουν αντανάκλαση πάνω στους άλλους, σαν να είναι μολυσμένοι ή να έκαναν κάτι που το προκάλεσε αυτό. Και έτσι παλεύουν μόνοι τους», γράφει ο Ζούκεμπεργκ.

Η Πρισίλα Καν είναι 30 ετών και ο Ζούκεμπεργκ 31. Γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ το 2003, και έκτοτε είναι μαζί.

«Όταν αρχίσαμε να το συζητάμε με τους φίλους, συνειδητοποιήσαμε πόσο συχνά συμβαίνει κάτι τέτοιο - ότι πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουμε είχαν τέτοια ζητήματα, αλλά απέκτησαν υγιή παιδιά στο τέλος. Ελπίζουμε ότι το ότι μοιραζόμαστε την εμπειρία μας θα δώσει ελπίδα σε ζευγάρια και θα τους κάνει να μοιραστούν τις ιστορίες τους κι αυτοί».

«Τα καλά νέα είναι ότι η εγκυμοσύνη της Πρισίλα είναι πλέον αρκετά προχωρημένη ώστε το ρίσκο της απώλειας να είναι πλέον αρκετά μικρό και είμαστε γεμάτοι ελπίδα. Στον υπέρηχο, η μικρή μου έκανε 'like' με το χέρι της, κι έτσι έχω πειστεί ότι μοιάζει σ' εμένα»!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: