31.7.15

Ντέλια Βελκουλέσκου: «Oh my God. Is that her?»....

Ντέλια Βελκουλέσκου: «Oh my God. Is that her?»
BINTEO...
Αγέλαστη, υπεροπτική, αυστηρή. Η αυτοκρατορική άφιξη της Ντέλια Βελκουλέσκου στο Χίλτον αργά χθες το απόγευμα (τη συνόδευαν και την περίμεναν στην είσοδο πάνω απο 20 αστυνομικοί) «πάγωσε» μέχρι και μια ομάδα Αμερικανών τουριστών που περίμεναν στη ρεσεψιόν για να κάνουν check out.

«Oh my God. Is that her?» διερωτήθηκε ένας απ' αυτούς, ο πρώτος που...
την αναγνώρισε δείχνοντάς την με το δάχτυλο του στους υπόλοιπους. Κίνηση που έθεσε σε συναγερμό τον σωματοφύλακά της που ασυναίσθητα γύρισε και «κάρφωσε» την παρέα με άγριο βλέμμα. Η επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα διαφέρει απο τον προκάτοχό της Πολ Τόμσεν. Σχεδόν σε όλα... 

Δύσκολα την κάνεις να χαμογελάσει. Το διαπίστωσαν οι υπάλληλοι της υποδοχής που έσπευσαν να την εξυπηρετήσουν, σε ξεχωριστό desk από τους υπόλοιπους πελάτες. Η Ντέλια Βελκουλέσκου, που λόγω της άκαμπτης στάσης της στη διαπραγμάτευση του κυπριακού πακέτου διάσωσης, έχει μείνει στη συνείδηση των Κυπρίων ως «Δρακουλέσκου» ήταν τυπική, σε βαθμό που ενδεχομένως δικαιολογεί και τη φήμη που την συνοδεύει. 

Αφού τακτοποιήθηκε στο δωμάτιό της στον executive όροφο του ξενοδοχείου κατέβηκε στο λόμπι. Δεν είχαν μεσολαβήσει περισσότερα από 20 λεπτά. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην αίθουσα Ερατώ εκει όπου πραγματοποιούνται οι συσκέψεις των εκπροσώπων των «θεσμών». Η Ρουμάνα εκπρόσωπος του ΔΝΤ ζήτησε να ενημερωθεί  για την προεργασία των διαπραγματεύσεων απο τα τα τεχνικά κλιμάκια και συζητησε για αρκετή ώρα με τους κ.κ Ντέκλαν Κοστέλο, Νικόλα Τζιαμαρόλι, ενώ ο κ. Ράσμους Ρέφερ προσήλθε λίγη ώρα αργότερα. 

Η σύσκεψη των εκπροσώπων των «θεσμών» τελείωσε στις 21:00. Η κυρία Βελκουλέσκου επέστρεψε στο δωμάτιό της για να φρεσκαριστεί και λίγο αργότερα δείπνησε με τους υπόλοιπους συνεργάτες της σε εστιατόριο του ξενοδοχείου μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: