8.8.15

Κρήτη - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο του 18χρονου Βρετανού...

Κρήτη - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο του 18χρονου Βρετανού
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση του 18χρονου από τη Βρετανία, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός από τους φίλους του μέσα στο κατάλυμα που έμεναν στο Σίσυ Λασιθίου.
Το...

περιστατικό άρχισε αμέσως να διερευνά η τοπική ΕΛ.ΑΣ. με τη σορό του 18χρονου να μεταφέρεται στον ιατροδικαστή για τη νεκροψία - νεκροτομή.

Λίγες ώρες μετά, το νήμα της υπόθεσης φαίνεται πως ξετυλίγεται, με τον ιατροδικαστή να δίνει απαντήσεις για το τι προκάλεσε το θάνατο του 18χρονου από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προέρχονται από πτώση στο έδαφος.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως την προηγούμενη βραδιά, ο 18χρονος μαζί με τα υπόλοιπα 4 μέλη της παρέας του, ήταν έξω και διασκέδαζαν.

Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ο 18χρονος ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 23χρονο ομοεθνή του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τον χαστούκισε μία φορά στο πρόσωπο. Λόγω της μέθης όμως στην οποία βρισκόταν ο άτυχος νέος, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τόσο εκείνος όσο και οι φίλοι του επέστρεψαν στο κατάλυμα τους όμως το πρωί που ξύπνησαν, διαπίστωσαν πως ο φίλος τους είναι νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει στη διάθεσή της κατάθεση στην οποία αναφέρεται ότι ο 18χρονος ενεπλάκη με ομοεθνή του το βράδυ της Τετάρτης, με τον φερόμενο ως δράστη, έναν 23χρονο, να έχει ήδη συλληφθεί.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: