13.8.15

Ζωή και κότα (2)...

Ζωή Κωνσταντοπούλου

email αναγνώστη

Αγαπητό nonews-NEWS,

παρακολουθώ με συνέπεια τις αναρτήσεις αυτής της διαδικτυακής γωνιάς τα τελευταία 6 χρόνια. Οφείλω να ομολογήσω πως...
σε μεγάλο βαθμό το site διακρίνεται για την αμεσότητα, την εγκυρότητα και το προοδευτικό του στίγμα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η στάση σας απέναντι στην κυβίστηση του Τσίπρα είναι υποτονική και πως η κριτική σας στην Κωνσταντοπούλου -με όλες τις υπερβολές της- είναι εν πολλοίς άδικη. Πλέον το εγκώμιο του πρωθυπουργού πλέκουν μετ' επιτάσεως τα συστημικά μέσα, οπότε θα ήθελα να έχετε μια πιο κριτική στάση απέναντι στο κόμμα και τον πρωθυπουργό που με εξαπάτησαν και αδιαφόρησαν για το όχι του δημοψηφίσματος. Θεωρώ πως αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε αυτούς που προσπαθούν να διασώσουν την αξιοπρέπεια τους και την αξιοπρέπειά μας διαχωρίζοντας την θέση τους.

Φιλικά,

Άρης Ν.


Αγαπητέ φίλε, το Ν-Ν βρίσκεται πάντα απέναντι στις εκτός ορίων επιθέσεις που δέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου (τελευταίο παράδειγμα, η παιδική φωτογραφία της σε ηλικία 10 ετών, που δημοσίευσε το "Πρώτο Θέμα").
Δεύτερον, όσον αφορά τον πρωθυπουργό, υπάρχουν πολλές αναρτήσεις που επισημαίνουν και μάλιστα με τρόπο καυστικό, τα λάθη του.
Παρακολουθούμε πάντως τις εξελίξεις, που αναμένονται ραγδαίες.
Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: