22.8.15

Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου για να επανέλθει η σταθερότητα...

Γεροβασίλη: Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου για να επανέλθει η σταθερότητα
Την εκτίμησή της ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 20 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι «κάποιοι έχουν λόγους να τις καθυστερούν και το προσπαθούν», εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε σημερινή συνέντευξή της στο...
Mega.

«Η πρότασή μας να γίνουν γρήγορα οι εκλογές έχει να κάνει με τις ανάγκες της χώρας και όλα όσα έχουμε μπροστά μας να υλοποιήσουμε, προκειμένου να επανέλθει η σταθερότητα και η «κανονικότητα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι «θα τα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, με αυτή τη συμφωνία, με αυτό το μνημόνιο που δεν είναι η συμφωνία που θα θέλαμε, ωστόσο πιεστήκαμε, εκβιαστήκαμε, απειληθήκαμε και κυρίως απειλήθηκε η χώρα». 

Επομένως, πρόσθεσε, «αυτή τη μεταστροφή, αυτή την τακτική υποχώρηση, θα πρέπει εκ νέου να τη βάλουμε στον ελληνικό λαό και να πάρουμε μια εντολή, ότι ο ελληνικός λαός συμφωνεί με αυτή την επιλογή που κάναμε για τη σωτηρία της χώρας. Αυτό χρειάζεται καινούρια εντολή και τη χρειάζεται από το λαό». Ως προς την απόφαση για προσφυγή στις κάλπες, η κυρια Γεροβασίλη είπε ότι «η πρόθεσή μας είναι να έχουμε μια κυβέρνηση σταθερή ώστε να βγεί η χώρα από το αδιέξοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: