20.8.15

«Aντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει»...

Λαπαβίτσας: Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί το μνημόνιο και να επιλέξει την εύκολη λύση, στηλίτευσε ο Κώστας Λαπαβίτσας σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι «αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει». 

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα, η γραμμή της κυβέρνησης από αντιμνημονιακή έγινε μνημονιακή, ενώ...
υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει αντιμνημονιακούς και μνημονιακούς, υπογραμμίζοντας ότι το μνημόνιο είναι κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών, ο βουλευτής υπογράμμισε για μια ακόμα φορά πως πρέπει να εκφραστεί το αντιμνημονιακό αίσθημα του λαού, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα Λαφαζάνη, αλλά ότι απλά χρειάζεται ένα «μέτωπο».

Ο ίδιος υποστήριξε πως κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει η δύσκολη περίοδος για την χώρα, ενώ σε σχεση με τα περί επιστροφής στη δραχμή υποστήριξε ότι το εθνικό νόμισμα είναι ένα εργαλείο για να εφαρμοστεί ένα άλλο πρόγραμμα στη χώρα και όχι η λύση.

Ο κ. Λαπαβίτσας πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο «άλλος δρόμος», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτή είναι και η επιθυμία των Ελλήνων, αφού στο δημοψήφισμα είπαν «όχι» στη μνημονιακή πολιτική.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: