1.8.15

Ίδια η κατάσταση με ANT1, στα πρακτορεία Τύπου...

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΑΝΤ1 γιατί αποφάσισε ότι για να «σωθεί» πρέπει να πετάξει στον δρόμο 40 εργαζόμενους. Έτσι εννοούν αυτοί την διάσωση της εταιρίας τους, την διάσωση των κερδών τους.
Δυστυχώς...
οι συνάδελφοι του ΑΝΤ1 δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε και οι τελευταίοι. Αυτή είναι η λειτουργία του κεφαλαίου, αυτή είναι η λειτουργία της καπιταλιστικής οικονομίας που δεν αλλάζει με την εναλλαγή των κυβερνήσεων. Ποτέ δε μοιραστήκαμε τα κέρδη τους, αξιώνουν όμως να υποστούμε τις ζημιές τους.
Κι εμείς στα πρακτορεία Τύπου βιώνουμε ανάλογη επίθεση. Οι διοικήσεις, τρομοκρατώντας και απειλώντας, «σπρώχνουν» τους εργαζόμενους προς την έξοδο, αμφισβητούν συνολικά τη Συλλογική Σύμβαση και τα δικαιώματά μας. Από την πείρα μας έχουμε καταλάβει ότι ο μόνος δρόμος αντίστασης περνάει μέσα από την οργανωμένη πάλη και τον αγώνα που θα αποκρούει την επίθεση αλλά και θα αμφισβητεί συνολικά τα αφεντικά, τις κυβερνήσεις τους και την εξουσία τους.
Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους του ΑΝΤ1. Είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε και έμπρακτα όπου μας ζητηθεί.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: