14.8.15

Λαπαβίτσας: Δεν παραδίδω την έδρα μου...

Λαπαβίτσας: Δεν άκουσα κάτι από τον πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη
Δεν άκουσα σήμερα κάτι από τον πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη...
Την άρνησή του να παραδώσει την έδρα του, το γεγονός ότι θα υπάρχουν σύντομα πολιτικές εξελίξεις, αλλά και το ό,τι δεν άκουσε κάτι που να του εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρωθυπουργό τόνισε ο Κώστας Λαπαβίτσας σε συνέντευξή του στον...

ΒΗΜΑ FM. 

Όπως ειπε ο Λαπαβίτσας:

Δεν παραδίδω την έδρα μου γιατι εμείς που είπαμε όχι είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να παραδώσουμε την έδρα μας. Δεν άκουσα σήμερα κάτι από τον πρωθυπουργό που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

«Δεν άκουσα ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα, αλλά αντίθετα ήταν άκρως προβληματικά» συμπλήρωσε.

Ο  Λαπαβίτσας υποστήριξε ότι ένα μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον αγώνα για να γίνει μνημονιακός, ενώ προέβλεψε ότι «πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις» προσθέτοντας ότι η χώρα καταφανώς χρειάζεται ένα αντιμνημονιακό πόλο ξανά για να εκφράσει τον λαό που ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, επίσης,  ότι ««δεν παραδίδω την έδρα μου γιατι εμείς που είπαμε όχι είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να παρδώσουμε την έδρα μας».

Ο κ. Λαπαβίτσας κατεληξε:

Δεν έχω κανένα λόγο να ανεξαρτητοποιηθώ αυτή την ώρα δεν με απασχολεί, δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η ύπαρξη του μνημονιακου ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: