14.8.15

Μπαράζ τηλεφωνημάτων από Καμμένο...

Μπαράζ τηλεφωνημάτων Καμμένου για τις συντάξεις των ενστόλων - Ο ρόλος του ΝικολόπουλουΜπαράζ τηλεφωνικών επαφών με τους αρμόδιους υπουργούς είναι σε εξέλιξη, με πρωτοβουλία του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να υπάρξουν...
νομοτεχνικές βελτιώσεις στη ρύθμιση του μνημονίου που αφορά στο συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέθεσε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο, να επικοινωνήσει με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, καθώς έχει διαμηνύσει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν διατάξεις που φέρνουν ανατροπές στο συνταξιοδοτικό των ενστόλων. 

Ο  Νικολόπουλος έχει αναλάβει το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και των αρμόδιων υπουργών, προκειμένου να λυθεί το μείζον αυτό ζήτημα. 

Για τον  Καμμένο είναι κόκκινη γραμμή η προστασία των ασφαλιστικών κεκτημένων των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως μόλις κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή που φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων στο δημόσιο, έκανε δήλωση στο Twitter τονίζοντας ότι «τέτοια τροπολογία δεν φέρει την υπογραφή του και δεν θα την ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ». 

πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: