7.8.15

Η Κωνσταντοπούλου κάνει εξόρμηση στις παραλίες...

Το Zoemobile κατά την επίσκεψή του σε παραλία της Ανατολικής Αττικής
... με μεγάφωνα...
«Στην αρχή νομίζαμε ότι διαφημίζουν κάποιο τοπικό πανηγύρι. Όταν είδαμε το αυτοκίνητο να πλησιάζει, τρομάξαμε αλλά ευτυχώς προλάβαμε να απομακρυνθούμε εγκαίρως και έτσι πέρασε μόνο πάνω από τις...
πετσέτες μας...».

Με αυτά τα λόγια, ανυποψίαστος παραθεριστής, περιέγραψε την εμπειρία που είχε σήμερα το πρωί, όταν εμφανίστηκε στην παραλία το «Zoemobile». Η μαύρη λιμουζίνα με το μεγάφωνο που μεταδίδει τον εξάμηνο απολογισμό του έργου της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση του μεγαφώνου είναι τέτοια, που σε παραλίες όπου υπάρχει beach bar, η μουσική σταματάει, μέχρι να ολοκληρωθεί ο τρίωρος λόγος - και ένα τέταρτο - της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Πολλοί λουόμενοι μάλιστα, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο νέο προχωρημένο track ξένου D.j., αρχικά, δοκιμάζουν να χορέψουν στους ήχους της φωνής της Προέδρου της Βουλής, αλλά γρήγορα τους επαναφέρει στην τάξη το πλήρωμα του «Zoemobile».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης 

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: