2.8.15

Η γυναίκα που έριξε χυλόπιτα στον Ρονάλντο...

Η γυναίκα που έριξε χυλόπιτα στον ΡονάλντοΦΩΤΟ...
Όλοι έχουν «φάει» έστω και μία φορά στη ζωή τους, χυλόπιτα. Ακόμα και αν είναι νέοι, εμφανίσιμοι, διάσημοι και πλούσιοι, όπως ο Ρονάλντο. 
Ο...
άσος του ποδοσφαίρου που είχε σχέση με την Ιρίνα Σάικ, μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Αυστραλία με την ομάδα του, για φιλικά προετοιμασίας, δέχτηκε ένα μήνυμα από μία γυναίκα, στο επάγγελμα μοντέλο, το όνομα της οποίας είναι, Αλίνε Λίμα. 
Με καταγωγή από τη Βραζιλία, η Λίμα, μαθαίνοντας ότι ο Ρονάλντο βρίσκεται στην Αυστραλία, του έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram, για να τον ρωτήσει αν έλαβε ένα γράμμα από τον σύντροφό της, Άλεξ. Ο Ρονάλντο, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο σύντροφός της είναι μεγάλος θαυμαστής του, δεν δίστασε να την φλερτάρει, στέλνοντας της ένα μήνυμα που έγραφε: «Μπορείς να μου στείλεις κάποιες selfies σου από το  γυμναστήριο;». «Όχι, δεν θα χαρεί καθόλου γι' αυτό ο φίλος μου», ήταν η απάντηση της νεαρής κοπέλας. «Δεν χρειάζεται να το μάθει, μωρό μου. Ηρέμησε. Δεν θα τις δείξω σε κανέναν»,  έγραψε ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να την πείσει! 
Όταν το 22χρονο μοντέλο αρνήθηκε να του στείλει τις φωτογραφίες της, εκείνος μην μπορώντας να το πιστέψει της απάντησε: «Σοβαρά τώρα;». Χωρίς να λάβει κάποια απάντηση της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της και της προσέφερε δωρεάν εισιτήρια για έναν αγώνα στη Μελβούρνη. Η Λίμα, επέμεινε και του ζήτησε αν ήταν εύκολο να συναντούσε το αγόρι της. «Ναι όμορφη, αλλά είναι δύσκολο! Δεν θέλω να γνωρίσω εκείνον. Εσένα θέλω να συναντήσω», ήταν η απάντηση του Ρονάλντο, ο οποίος εμφανώς είχε χάσει την ψυχραιμία του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: