16.8.15

Εντοπίστηκαν συντρίμμια του ινδονησιακού αεροσκάφους...

Αγνοείται αεροσκάφος των Ινδονησιακών αερογραμμών με 54 επιβάτες...σύμφωνα με το "Reuters".
Nέα τραγωδία...
Συντρίμμια του ινδονησιακού αεροσκάφος, η τύχη του οποίου αγνοείτο τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκαν στην...
επαρχία Οκτάμπε της Παπούα, στο νησί της Νέας Γουινέας, όπως μεταδίδει το "Reuters", επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου μεταφορών της χώρας.

Λίγο νωρίτερα, τη συντριβή αεροσκάφους είχαν αναφέρει χωρικοί στην ανατολική περιφέρεια Παπούα της Ινδονησίας, όπως δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας Trigana Air, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως ένα αεροπλάνο που μετέφερε 54 ανθρώπους χάθηκε σήμερα Κυριακή από τις οθόνες των ραντάρ.

Ο διευθυντής επιχειρήσεων Μπένι Σουμαριάντο δήλωσε πως η αεροπορική εταιρεία έλαβε αναφορές για συντριβή αεροσκάφους από ένα χωριό στη δασώδη και ορεινή περιφέρεια Οκσιμπίλ και πρόσθεσε πως οι ομάδες που ερευνούν θα ελέγξουν αυτή την περιοχή το πρωί, σύμφωνα με τις ιντερνετικές πύλες Kompas και Detik.

Το αεροσκάφος ανήκει στην εταιρεία Trigana Air Service και μετέφερε 44 ενήλικους επιβάτες, πέντε ανήλικους και πέντε μέλη πληρώματος. Η πτήση είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Τζεντάνι της Τζαγιαπούρα με κατεύθυνση το Οκσιμπίλ, πρωτεύουσα της επαρχίας Παπούα.

Στο μεταξύ, στην Παπούα αρχίζει να νυχτώνει, γεγονός που μαζί με τον άστατο καιρό κάνει δυσκολότερες τις έρευνες για την τύχη του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: