24.8.15

Ο Αδώνιδας απειλεί τον Βαρουφάκη, με Ειδικό Δικαστήριο...


Δεσμεύεται ότι, αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές, θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. 
«Είπε χθες ο κ. Βαρουφάκης "εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω". Δεσμεύομαι εγώ ως...
ΝΔ ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του κ. Βαρουφάκη και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε» είπε ο «γαλάζιος» βουλευτής, μιλώντας στο mega. 

«Ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ.» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον. Για τι θα είναι άραγε; Για το "όχι" στην τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς» είχε πει στον Guardian από την πλευρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: