14.8.15

Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των Μνημονίων...


Το τέλος της εποχής των μνημονίων σηματοδοτεί η συμφωνία που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος προκάλεσε...
ειρωνικά χειροκροτήματα από πλευράς των βουλευτών της αντιπολίτευσης.
«Όταν έρθει η διαγραφή του χρέους το Νοέμβριο να δω πού θα πάτε να κρυφτείτε», απάντησε με νόημα ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάνοντας όσον αφορά στη συμφωνία, λόγο για «σκληρή» διαπραγμάτευση, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση εξάντλησε όλες τις δυνατότητες που υπήρχαν.
«Φτάσαμε σε σημείο να απευθυνθούμε σε Ανατολή και σε Δύση. Η λύση δεν ήταν ταμπού, αν υπήρχε λύση θα τη στηρίζαμε, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε», σημείωσε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «την έξοδο από το ευρώ την είχε ο Σόιμπλε, η κυρία Μέρκελ».
Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι «η δική μας συμφωνία είναι καλύτερη από τη δική σας, διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο, όχι το αγγλικό. Η πατέντα εις βάρος του ελληνικού λαού τελειώνει σήμερα. Όσο πήρατε πήρατε», για να γίνει στόχος πυρών από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
«Σας έχω και ένα δώρο σήμερα», απάντησε ο κ. Καμμένος, ενώ κατηγόρησε κάποιους που χρησιμοποιούσαν κονδύλια για προεκλογικές εκστρατείες. «Αυτά οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο και ο Γιώργος Παπανδρέου που καλύπτετε», σημείωσε.
Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι «ζήτησα ως υπουργός Άμυνας την αλλαγή τη δεύτερης τροπολογίας και να γίνουν αλλαγές για τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες και έγιναν. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είχε κατατεθεί με την πρόταση του υπουργείου. Ζητήσαμε να παραμένουν στην ενεργό υπηρεσία και να μην αποστρατεύονται γιατί είναι πολύτιμα για τις ένοπλες δυνάμεις σε κρίσιμες στιγμές τα βασικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Θα καταθέσει ρύθμιση το ίδιο το υπουργείο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: