22.8.15

Παραλήρημα αλαζονείας, κρίση εξουσιομανίας...


Απάντηση Μαξίμου, στην Κωνσταντοπούλου...
Μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση κατηγορώντας την πως «παραιτήθηκε στα μουλωχτά» και καταγγέλλοντας για άλλη μια φορά αντισυνταγματικές διαδικασίες στην προκήρυξη εκλογών, συνεργάτες του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας, έκαναν λόγο για «παραλήρημα αλαζονείας« και «κρίση εξουσιομανίας».

«Παρακολουθούμε...

με ενδιαφέρον το παραλήρημα αλαζονείας και την κρίση εξουσιομανίας μιας προέδρου της Βουλής που συμπεριφέρεται ως δικτάτορας. Νομίζει πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως ο θεματοφύλακας του Συντάγματος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πως οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποτελούν μηδενισμό της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης, άποψη που δεν τόλμησε να αναφέρει ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση.


Σημειώνεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε εκ νέου και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Ωστόσο η απάντηση από την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν η απαξίωση. «Ουδέν σχόλιο. Από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου», ανέφεραν κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας.


tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: