2.8.15

Μυστήριο με κλοπή - μαμούθ σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου...

Μυστήριο με κλοπή - μαμούθ σε πολυτελές ξενοδοχείο της ΜυκόνουΜια τρομακτική και συνάμα εφιαλτική περιπέτεια, επιφύλαξαν διαρρήκτες για ένα επιχειρηματία και τη σύζυγό του στη Μύκονο. Οι άγνωστοι εισέβαλαν την ώρα που κοιμόντουσαν στο δωμάτιο τους, σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του νησιού των ανέμων και...
τους άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα κι άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 30.000 ευρώ.

Το πρωτοφανή περιστατικό για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλαδων σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα. Ο επιχειρηματίας και η σύζυγος του έφτασαν στο πασίγνωστο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Ορνού το πρωίνο της 31ης Ιουλίου. Μίσθωσαν ένα δωμάτιο του πρώτου ορόφου στο κεντρικότερο σημείο του πολυτελούς συγκροτήματος, απέναντι από την πισίνα, έναντι του ποσού των 740 ευρώ ημερησίως. Θα διέμεναν εκεί για ένα 24ωρο, καθώς το υπόλοιπο χρονικό διάστημα των διακοπών τους θα το περνούσαν σε βίλα φιλικού τους προσώπου. 

Το ίδιο βράδυ αποφάσισαν να βγουν έξω για να διασκεδάσουν και επέστρεψαν στο δωμάτιο τους γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οπως οι ίδιοι εξιστόρησαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν να τους πάρουν κατάθεση αμέσως μετά το συμβάν, παρέμειναν για μισή ώρα στη βεράντα του δωματίου και μετα έπεσαν για ύπνο αφήνοντας την μπαλκονόπορτα ανοιχτή. 

Το φως του ήλιου που έμπαινε από το παράθυρο της βεράντας, ξύπνησε τον επιχειρηματία στις επτά το πρωί. Αμέσως σηκώθηκε από το κρεβάτι του και έσπευσε να κλείσει την πόρτα. Ψάχνοντας στη συνέχεια να εντοπίσει το κινητό του διαπίστωσε ότι αυτό είχε εξαφανιστεί. Το ίδιο είχε συμβεί και με το ρολόι του. Πανικόβλητος ξύπνησε τη σύζυγο του και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου διαπίστωσαν ότι όλα τους τα προσωπικά αντικείμενα είχαν γίνει άφαντα. Δυο ρολόγια chopard, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, τρεις πανάκριβες τσάντες της συζύγου του, όλα τα ρούχα και 400 ευρώ είχαν κάνει φτερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση που έδωσε ο επιχειρηματίας στους αστυνομικούς , στην προσπάθεια του να εντοπίσει από που μπήκαν οι δράστες άνοιξε και πάλι την μπαλκονόπορτα. Τότε αντίκρυσε στο πάτωμα της βεράντας τις ταυτότητες και τις κάρτες αναλήψεως τραπεζών του ζευγαριού. 

Οι αστυνομικοί, μετά από τα όσα τους κατήγγειλε το ζευγάρι, εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν δύο, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα κατά τη διάρκεια που το ζευγάρι κοιμόνταν και ότι η επιχείρηση δεν διήρκεσε πάνω από δύο λεπτά. Παράλληλα οι διωκτικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι οι διαρρήκτες εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου από την παραλία που βρίσκεται κοντά σε αυτό και πέρασαν απαρατήρητοι τόσο κατά την είσοδο τους, όσο και και μετά την αποπεράτωση της... αποστολής τους, καθώς το υπερπολυτελές κατάλυμα δεν διαθέτει σεκιούριτι! 

Σε ερώτηση των αστυνομικών προς το ζευγάρι αν αισθάνονται κάποιο πονοκέφαλο ο οποίος μπορεί να έχει δημιουργηθεί από υπνωτικό σπρέι που μπορεί να τους έριξαν οι δράστες, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απάντησαν αρνητικά. 

Το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στα ίχνη των διαρρηκτών. 

Παράλληλα η διεύθυνση του ξενοδοχείου, αποφάσισε να δωρίσει τα 740 ευρώ που κόστισε η μια ημέρα παραμονής του ζευγαριού, ενώ προσφέρθηκε να τους παρέχει και κάποια ρούχα από κατάστημα ενδυμάτων με το οποίο συνεργάζεται.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: