11.8.15

Τσακαλώτος: «Ζωής θέλοντος»...

Τσακαλώτος: «Ζωής θέλοντος» θα πάει η συμφωνία στη Βουλή
...θα πάει η συμφωνία στη Βουλή.

Το... πονηρό λαθάκι του υπουργού Οικονομικών...
Παρά το ξενύχτι με το κουαρτέτο στο "Χίλτον", ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη της συμφωνίας.
Ο...
Τσακαλώτος, αρχικά, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κυβέρνηση και θεσμοί κατάφεραν να λύσουν τα βασικά ζητήματα που τους ταλαιπώρησαν, ενώ σημείωσε πως έγιναν κάποιοι συμβιβασμοί  σε όλα τα θέματα, για το Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, για τα «κόκκινα δάνεια» και για την Ενέργεια.

«Τα βασικά ζητήματα που μας ταλαιπώρησαν, νομίζω ότι τα λύσαμε.  Και για το Ταμείο και για τα κόκκινα δάνεια και για την Ενέργεια, γίνανε κάποιοι συμβιβασμοί σε όλα αυτά τα ζητήματα», είπε, σημειώνοντας πως εκτός από αυτές τις «μία-δύο  λεπτομέρειες που θα συζητηθούν τώρα σε κάποιες ομάδες για να τις λύσουν», υπάρχει «άσπρος καπνός».

Ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα βήματα για το δάνειο και το πότε θα κατατεθεί η συμφωνία στη Βουλή, ο υπουργός απάντησε -κάνοντας ενα... πονηρό λαθάκι- πως,... «ζωής θέλοντος» θα γίνουν, τονίζοντας πως εκείνος δεν ξέρει αυτά τα διαδικαστικά και ασχολείται μόνο με τη διαπραγμάτευση.

«Δεν ξέρω εγώ αυτά τα διαδικαστικά. Εγώ ασχολούμαι με τη διαπραγμάτευση. Και ζωής θέλοντος...», είπε χαρακτηριστικά. 
Βέβαια, η ορθή διατύπωση ειναι «Θεού θέλοντος», αλλά μάλλον θα είχε στο μυαλό του εκείνη την ώρα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: