7.8.15

Διαψεύδει ο Κυριάκος...

...καταγγελίες για Ζωή - Καρατζαφέρη...
Διαψεύδει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγγελίες που φερόταν να έχει κάνει για τη σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ με αφορμή τον διορισμό της Άννας Ζωηρού στο...
ιδιαίτερο γραφείο της Προέδρου της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι ο λογαριασμός από τον οποίο εστάλη σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία, που φερόταν να αποστέλεται από τον ίδιο, «δεν ανήκει στο Πολιτικό Γραφείο του κ. Μητσοτάκη». Μάλιστα, τονίζει ότι έχει ήδη απευθυνθεί στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του πραγματικού αποστολέα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Με αφορμή e-mail που εστάλη σε δημοσιογράφους από τη διεύθυνση k.mitsotakis@hotmail.com και στο οποίο εμπλέκονται η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το Γραφείο Τύπου του  Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, βουλευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη,  διευκρινίζει:

Ο λογαριασμός από τον οποίο εστάλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία δεν ανήκει στο Πολιτικό Γραφείο του κ. Μητσοτάκη
Ήδη ο κ. Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη, στον οποίο αφενός κατήγγειλε το γεγονός και αφετέρου ζήτησε να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον εντοπισμό των δραστών.   
Εμφανιζόταν να καταγγέλλει τον διορισμό Ζωηρού

Στο κείμενο, που φερόταν να έχει αποσταλεί ως e-mail και δημοσίευσαν ορισμένες ιστοσελίδες, κατήγγειλε «στενή συνεργασία μεταξύ της οικογένειας Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Καρατζαφέρη», με αιχμή τον διορισμό της κυρίας Άννας Ζωηρού στο ιδιαίτερο γραφείο της Πορέδρου της Βουλής. 

Το κείμενο που δημοσιεύτηκε ως απεσταλμένο από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ανέφερε: «Το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ οικογένειας Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Καρατζαφέρη είναι γνωστό. Άλλωστε με την κρίσιμη ψήφο (3-2) της μαμάς της Ζωής στο ΕΣΡ, ο Καρατζαφέρης πήρε και την πανελλαδική άδεια για το TELECITY. Όμως η στενή συνεργασία των φαινομενικά ασύμβατων αυτών μερών συνεχίζεται. Το νέο φαινόμενο ηθικής «πρώτη φορά Αριστεράς» είναι ο χθεσινός διορισμός (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 568) της Άννας Ζωηρού στο ιδιαίτερο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή».

Και συνέχιζε:

Η γνώριμη από την θητεία της στο ΤΑΙΠΕΔ, κ. Άννα Ζωηρού, είχε διοριστεί στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έπειτα από πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Άλλωστε η «στενή» φιλία του με την όμορφη Άννα του είχε επιτρέψει από πολύ νωρίς να εκτιμήσει τα ιδιαίτερα προσόντα της.

Όμως γεγονός είναι ότι η Άννα Ζωηρού προκάλεσε την κοινή γνώμη όταν συμμετέχοντας σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στη διεθνή έκθεση ακινήτων ΜΙΡΙΜ στις Κάννες, έκλεισε για τον εαυτό της δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton».

Ο κ. Μητσοτάκης φερόταν να συνεχίζει σε ειρωνικό τόνο τις αναφορές του στο πρόσωπο της κ. Ζωηρού, σημειώνοντας ότι:

Το «πλούσιο» βιογραφικό της κυρίας Ζωηρού απασχόλησε όμως το 2013 και τη Βουλή, όταν αποκαλύφθηκε πως προκειμένου να διοριστεί στο Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ είχε ψευδώς δηλώσει ανύπαρκτη «διευθυντική εμπειρία», σε βελγική πολυεθνική και στον ΕΟΤ του Λονδίνου.

Σήμερα το άτομο που εξαπατούσε τη Βουλή με ψευδείς διαβεβαιώσεις για δήθεν διεθνή, στην πραγματικότητα τελείως ανύπαρκτη «διευθυντική εμπειρία», βρίσκει μέσω Καρατζαφέρη για ακόμα μια φορά τρύπα να τρυπώσει.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: