22.8.15

Παππάς: Καμία συνεργασία με ΝΔ, "Ποτάμι" και ΠΑΣΟΚ...

pappas-kamia-sunergasia-me-nd-potami-pasok
Ο Λαφαζάνης συμπλέει με το σχέδιο Σόιμπλε...
Δεν θα υπάρξει καμία μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο "Εθνος της Κυριακής".
 «Αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, δεν θα υπήρχε η...
ανάγκη προσφυγής σε πρόωρες εκλογές», τονίζει στη συνέντευξή του. «Η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ υπήρξε εποικοδομητική. Και πιθανά θα επαναληφθεί, ακόμα κι αν είμαστε αυτοδύναμοι», σημειώνει.

Αναφερόμενος σε όσους αποχώρησαν για το κόμμα του Π. Λαφαζάνη, τους κατηγορεί για πορεία προς τη δραχμή και για συμπόρευση με το σχέδιο Σόιμπλε. «Είναι η ώρα οι σύντροφοι της Αριστερής Πλατφόρμας και όσοι τους ακολουθούν στο νέο πολιτικό εγχείρημα να παραδεχθούν ότι συμπλέουν με το σχέδιο του Σόιμπλε και άλλων ακραίων ευρωπαϊκών δυνάμεων για επιστροφή δηλαδή στη δραχμή, σε συμφωνία με τους εταίρους, δηλαδή με μνημόνιο. Αυτό σημαίνει η άποψη που διατυπώθηκε από τον Π. Λαφαζάνη περί ''συντεταγμένης εξόδου'' από το ευρώ», αναφέρει.

Στο εσωκομματικό μέτωπο, ο κ. Παππάς στέλνει σαφές μήνυμα λέγοντας ότι θέση στις λίστες έχουν όσοι «θέλουν να σχεδιάσουμε το νέο πρόγραμμα της αριστερής κυβέρνησης και να συνεχίσουμε τον αγώνα της διαπραγμάτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: