13.8.15

Τριανταφυλλίδης: Ο Αδωνις «κάνει σόου...

Τριανταφυλλίδης για Άδωνι: «Κάνει σόου, ακόμη και σε κηδεία θέλει να είναι o νεκρός»
...ακόμη και σε κηδεία θέλει να είναι o νεκρός»...
Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συμφωνία με τους δανειστές, μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Σε τοποθέτησή του ο βουλευτής της ΝΔ υπερασπίστηκε την πρόεδρο της Βουλής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να... το κάνετε αυτό για τέταρτη φορά κύριε υπουργέ η Πρόεδρος έχει δίκιο, δεν μπορεί να λέτε ή το ψηφίζετε ή χρεοκοπούμε Δεν γίνεται να κλείσει η Βουλή επειδή το θέλει ο Τσακαλώτος».

«Κάνει σόου, θέλει να είναι πρωταγωνιστής. Γάμος γίνεται θέλει να είναι ο γαμπρός, κηδεία γίνεται θέλει να είναι o νεκρός», τόνισε κ. Τρινταφυλλίδης, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη.

«Θα δεχθώ την κριτική του για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί ένας βουλευτής της ΝΔ. Από τον έμπειρο συνάδελφο που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, πήγε στο γραφείο του κ. Ψωμιάδη και μετά στηρίζει το σχέδιο νόμου στα κανάλια που θα φέρει απολύσεις στα μέσα, κάποιος ψήφισε το νόμο για να πάει ο ίδιος και η γυναίκα του στη ΕΡΤ. Θα δέχομαι την κριτική», είπε με ειρωνεία ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης ανέφερε στη συνέχεια ότι φαίνεται ότι το μότο «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», δίνει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και να προσβάλει  οικογένειες. 

Αναφέρθηκε ακόμη στο πόσοι απολύθηκαν από την ΕΡΤ λόγω πολιτική της ΝΔ και έδειξε την αίτηση για πρόσληψη αμισθί στην ΕΡΤ. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: