27.8.15

Κουβέλης και Θεοχαρόπουλος ερίζουν για τις συμμαχίες τις ΔΗΜΑΡ...


Σκληρή εσωκομματική κόντρα βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην Αγίου Κωνσταντίνου για το δρόμο που θα επιλέξει η Δημοκρατική Αριστερά στο σταυροδρόμι των εκλογών. Ο ...πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει καταστήσει σαφές ότι επιδιώκει να ενσωματώσει τη ΔΗΜΑΡ στον υπό διαμόρφωση τρίτο πόλο που επιχειρεί να συγκροτήσει η Φώφη Γεννηματά, την ώρα που ο πρώην πρόεδρος, Φώτης Κουβέλης προσπαθεί να «δέσει» το κόμμα στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την απόσχιση της Αριστερής Πλατφόρμας.
Από την πλευρά του Φώτη Κουβέλη υπογραμμίζεται ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έδωσαν ένα σαφές φιλοευρωπαϊκό στίγμα και αποχώρησε η πλευρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι χρέος της Αγίου Κωνσταντίνου να στηρίξει την Κουμουνδούρου που γειτνιάζουν πολιτικά πολύ περισσότερο από ότι με το ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα τα ονόματα τόσο του Φώτη Κουβέλη όσο και του Θανάση Θεοχαρόπουλου «παίζουν» δυνατά για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα. Παράλληλα, για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχει ακουστεί έντονα και το όνομα της Μαρίας Γιαννακάκη που ήταν η εσωκομματική αντίπαλος του Θεοχαρόπουλου στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜΑΡ μετά την παραίτηση Κουβέλη.
Με τον υπόγειο πόλεμο να μαίνεται στην Αγίου Κωνσταντίνου, οι τελικές αποφάσεις για τις συμμαχίες της ΔΗΜΑΡ στις προσεχείς εκλογές αναμένεται να ληφθούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο...
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: