8.8.15

Τα μπάνια του Δεκαπενταύγουστου...

ta-mpania-tou-dekapentaugoustou-gia-tous-politikous-arxigous ... για τους πολιτικούς αρχηγούς...
Αν σε κάτι ομονοούν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων είναι ότι θερινές διακοπές χωρίς «μυρωδιά» της θαλασσινής αύρας, δεν είναι αποδεκτές.

Με τις σκέψεις και το νου λοιπόν στην επικείμενη συμφωνία, αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις, οι πολιτικοί αρχηγοί φτιάχνουν βαλίτσες για...
ολιγοήμερη απόδραση από την Αθήνα για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε ως ησυχαστήριο το Σούνιο όπου και έχει νοικιάσει ένα εξοχικό σπίτι κοντά στη θάλασσα για να περάσει το λιγοστό χρόνο που διαθέτει μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του. Ο πρωθυπουργός πρόλαβε πάντως να χαρεί και τα νερά του Ιονίου, επισκεπτόμενος για δύο 24ωρα την Ερεικούσα (γραφικό νησάκι κοντά στην Κέρκυρα).


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μειμαράκης θα περάσει τις διακοπές του στο εξοχικό του στο Porto Υδρα με μικρές εξορμήσεις στα γύρω νησάκια (Ύδρα και  Σπέτσες) ενώ δεν θα χάσει την ευκαιρία να δοκιμάσει γευστικά εδέσματα στην αγαπημένη του ταβέρνα Μαριβόν στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης, θα ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Χανιά. Η οικογένεια του έχει «τάμα» ανήμερα του δεκαπενταύγουστου να συμμετέχει σε μεγάλο πανηγύρι στον Δραπανιά Χανίων με ψητά και άφθονη ρακί.

Τη γενέθλια γη του, τη Λαμία θα επισκεφτεί και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κάνοντας και τα μπάνια του στις γύρω παραλίες του νομού Φθιώτιδας.


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα βρει χρόνο για να συναντήσει τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ικαρία. Το δεκαπενταύγουστο θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση και από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στους εορτασμούς στην Πάρο και στην Τήνο.


Ολιγοήμερες διακοπές στην Σκύρο- νησί του συζύγου της -  έχει προγραμματίσει και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η Φώφη Γεννηματά διατηρεί στενές σχέσεις με το νησί και  χαίρεται να απολαμβάνει τη θάλασσα, αλλά και την παρέα φίλων της.

πηγη thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: