13.8.15

Κεγκέρογλου για Ζωή: Εγώ δεν έπαιρνα οικογενειακά επιδόματα παράνομα...


"Να μαζέψει τη γλώσσα της" ανέφερε χαρακτηριστικά για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος επανέφερε εμμέσως πλην σαφώς το γνωστό ζήτημα των οικογενιακών επιδομάτων που... λάμβανε η μητέρα της Προέδρου της Βουλής. Σκληρή απάντηση στην προηγούμενη αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε "φασίστες"

Προσωπική επίθεση κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου κατά την διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών της Βουλής:

"Εγώ δεν ...λάμβανα ποτέ οικογενειακά επιδόματα παρανόμως" υπογράμμισε ο βουλευτής, επαναφέροντας το μεγάλο ζήτημα που είχε ανακύψει όταν αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα της κυρίας Κωνσταντοπούλου, Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, εισέπραττε παρανόμως μέχρι και τα τέλη του 2013 επίδομα ανήλικων τέκνων για τις κόρες της.

Περαιτέρω ο Βασίλης Κεγκέρογλου συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους, κατηγορώντας την Πρόεδρο της Βουλής για "συνεργασία με εκβιαστές".

Ζήτησε τέλος... "να μαζέψει τη γλώσσα της".

Είχε προηγηθεί αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων και τις ευθύνες τους για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Η Πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για "φασίστες", ενώ στο στόχαστρο έθεσε τους κυρίους Βρούτση, Χατζηδάκη, Γεωργιάδη και Κεγκέρογλου, λέγοντας ότι : «αυτοί που είναι συνδυασμένοι με τις μαύρες σελίδες που βάφτηκαν στο Κοινοβούλιο», δεν μπορούν να εμφανίζονται δικαιωμένοι και «να μας κουνούν τώρα το δάχτυλο».

Νωρίτερα  ο κύριος Κεγκέρογλου είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να αποσύρει τα προς ψήφιση κείμενα της συμφωνίας και του μνημονίου κατακρίνοντας την  εισαγωγή τους στη Βουλή προς ψήφιση με την διαδικασία του κατεπείγοντος...

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: