1.8.15

Υπάρχει εναλλακτική λύση...

«Η κυβέρνηση να απεμπλακεί από τα μνημόνια. Υπάρχει εναλλακτική λύση», τονίζει ο Δημήτρης Στρατούλης.

Σε...
άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός επισημαίνει:

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διασφαλισμένη η ενότητα, γιατί είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, που λειτουργεί με σεβασμό στην έκφραση διαφορετικών απόψεων μέσα σε αυτόν.

Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει, όπως λέει, την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της και όχι νέα μνημόνια. «Όσοι στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι προστατεύουν τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και την ενότητα του κόμματός μας ανοίγοντας δρόμους εφαρμογής των μνημονίων κάνουν σοβαρό πολιτικό λάθος», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Εάν η κυβέρνηση συμφωνήσει σε τρίτο μνημόνιο, θα οδηγηθεί λόγω του νεοφιλελεύθερου περιεχόμενού του και της σκληρής εποπτείας του κουαρτέτου των δανειστών στην πλήρη ακύρωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και των προγραμματικών δηλώσεών της», υπογραμμίζει ο κ. Στρατούλης και προσθέτει:

Η κυβέρνηση έχει να επιλέξει είτε μεταξύ της ταπεινωτικής υποταγής που συνεπάγεται η υπογραφή του νέου μνημονίου είτε του απεγκλωβισμού της από αυτό και από τη συμφωνία των Βρυξελλών και της προώθησης εναλλακτικών λύσεων που θα δώσουν θετική διέξοδο από την κρίση. Τρίτος δρόμος, δυστυχώς, για την υπέρβαση του πολιτικού αυτού διλήμματος δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: