27.8.15

Ο Βαγγέλης, ο Αλέξης και τα... φασολάκια...

Ο πρώτος (ο Σαμαράς), πόνταρε -για να χτυπήσει επικοινωνιακά τον Τσίπρα- στην καταστροφολογία. Ο δεύτερος (ο Μεϊμαράκης), παίζει με τις λέξεις. 
Από το "πονηρούλης" και το "ψευτράκος", σήμερα ο κεφάτος Βαγγέλης (ξεκινάμε προεκλογικά με κέφι, ανεφερε στην αρχή της ομιλίας του στην ΚΟ της ΝΔ) είπε τον Αλέξη...

"αφελή". "Δεν μιλάμε για φασολάκια. Ο πολίτης πρέπει να καταλάβει το κόστος και τον λογαριασμό που ο αφελής κ. Τσίπρας δημιούργησε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Διαβάστε αποσπάσματα από την ομιλία του:



- Η ψήφος των πολιτών πρέπει να είναι ψήφος εμπιστοσύνης και όχι απόγνωσης και με βάση το θυμικό. Έτσι πήγαμε και το Γενάρη και το πληρώνουμε πάνω από 90 δισ. ευρώ.

- Είναι χρέος μας να αντικαταστήσουμε τα υφεσιακά μέτρα με αναπτυξιακά. Αλλά προϋπόθεση είναι να έχουμε πολιτική σταθερότητα. Και πολιτική σταθερότητα, δεν μπορούμε να έχουμε με 2-3 φορές το χρόνο εκλογές.

-Δεν μιλάμε για φασολάκια. Ο πολίτης πρέπει να καταλάβει το κόστος και τον λογαριασμό που ο αφελής κ. Τσίπρας δημιούργησε - για να μην πω πάλι ψευτράκος και παρεξηγηθούμε.

- Το συμπέρασμα είναι ότι η 7μηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κόστισε στο μέσο φορολογούμενο πολίτη πολύ ακριβά.

- Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει σε τι ωφέλησαν το δημοψήφισμα και οι εκλογές. Με τον ίδιο τρόπο, ο Τσίπρας κορόιδεψε και τους συντρόφους του. Με κατηγορούν εμένα προσωπικά για τον τρόπο που μιλάω. Εγώ έτσι θα συνεχίσω να εκφράζομαι, αλλά εγώ δεν πρόκειται ποτέ να πω ψέματα σε κανέναν.

- Πρώτη φορά τα ψέματα είχαν τόσο μεγάλο πολιτικό κόστος. Προεκλογικά δεσμεύτηκε να καταργήσει το μνημόνιο με ένα άρθρο. Μετεκλογικά, έφερε το δικό του μνημόνιο και κάλεσε τον κόσμο να μην το ψηφίσει. Ε, τότε γιατί το έφερε; Κατάφερε να πείσει τους πολίτες επίσης, ότι η διαπραγμάτευση ήταν καλή, επειδή κράτησε πολύ καιρό.

-Ο Τσίπρας απέδειξε καθεστωτική νοοτροπία και αλαζονεία. Είναι ο μόνος που δεν δέχτηκε να μας δει. Άρχισε να δείχνει ότι βρίσκεται σε πανικό. Τον αφήνουμε μόνο του στον Αριστερό δρόμο που διάλεξε. Τον παρακολουθούμε, αλλά δεν τον ακολουθούμε. Ζήτησα δύο debate μαζί του και αρνήθηκε πάλι.

-Η ΝΔ θέτει θέμα για την υπηρεσιακή και ξεκινάει προεκλογικό αγώνα. Έχουμε τους συνδυασμούς μας έτοιμους κατά 80-90%

-Την Τρίτη η μεγάλη μας συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, με το σύνθημα "Ξεκινάμε". Τη μάχη αυτή δεν μπορούμε να μην την κερδίσουμε. Δεν αντέχει η Ελλάδα άλλη αστάθεια και ανεύθυνους να παίζουν τη μοίρα μας στα ζάρια  

Δεν υπάρχουν σχόλια: