27.8.15

Η "Λαϊκή Ενότητα" ποτέ δεν στήριξε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης...


Επίθεση κατά της "Λαϊκής Ενότητας" εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, επισημαίνοντας, πως, η Αριστερή Πλατφόρμα δεν έδωσε ποτέ θετική ψήφο στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο διατείνεται ότι...
υποστηρίζει τώρα.
«Δυο στρατηγικές μπορούν να υπάρχουν, το κάναμε επί χρόνια, όταν όμως έχεις την διακυβέρνηση και παίρνεις την ευθύνη της διακυβέρνησης δεν μπορεί να υπάρχουν δύο τόσο αντίθετες γραμμές. Θα μπορούσε να διορθωθεί αυτό εντός του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αρνήθηκαν οι σύντροφοι που έφυγαν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρωθυπουργός έκανε το ερώτημα αν ο εκβιασμός που μας έγινε στις 12 του Ιούλη ήταν υπαρκτός ή πλαστός» σημείωσε ο κ. Βίτσας, προσθέτοντας ότι στη βάση αυτή έγινε μια στρατηγικού χαρακτήρα υποχώρηση για την ανασυγκρότηση της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Παράλληλα και αυτός από την πλευρά του απέκλεισε το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών σε περίπτωση αδιεξόδου στις επικείμενες στις 20 Σεπτεμβρίου. «Είναι δεδομένο ότι δεν θα ξαναγίνουν εκλογές, οι εκλογές αυτές θα δώσουν αποτέλεσμα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Και στη διαδικασία του Όχι ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι το δημοψήφισμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε μέρος της ΕΕ και μέλος της, ότι είναι 46 χώρες της ΕΕ με άμεση και έμμεση διασύνδεση, και ότι το πεδίο αντιπαράθεσης δεν είναι μόνο μια χώρα, αλλά η αλλαγή των συσχετισμών στην Ευρώπη» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: