28.8.15

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος υπουργός Εργασίας...

Τη χαρά και την τιμή που αισθάνεται για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του εξέφρασε ο νέος υπουργός Εργασίας Δημήτρης Μουστάκας, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στον 4ο όροφο του υπουργείου Εργασίας.
Ο...
κ. Μουστάκας δεν αναφέρθηκε στα επιμέρους ζητήματα του υπουργείου, καθώς, όπως δήλωσε, δεν είναι ακόμα ενήμερος και ανέφερε ότι παρά το λίγο χρόνο που θα έχει μπροστά του αισθάνεται μεγάλο βάρος ευθύνης. Τόνισε επίσης ότι βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον καθώς στο παρελθόν ως δικαστής έχει ασχοληθεί επί πολλά έτη με την επίλυση εργασιακών διαφορών.
Ο απερχόμενος υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που παραδίδει τη θέση του σε έναν διακεκριμένο νομικό όπως ο κ. Μουστάκας.
Κάνοντας μια αναφορά στα θέματα του υπουργείου δήλωσε ότι το συνταξιοδοτικό αποτελεί ένα πεδίο μάχης, ενώ επισήμανε ότι στο νέο μνημόνιο περιέχονται δεσμεύσεις από τα προηγούμενα μνημόνια που προβλέπουν πράγματι μειώσεις στις συντάξεις. Τόνισε την ανάγκη μιας εθνικής μεταρρύθμισης καθώς ανέφερε ότι στη νέα συμφωνία υπάρχει σαφής πρόβλεψη για μη εφαρμογή των μειώσεων σε περίπτωση που υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: