12.8.15

Αποστόλου για Κωνσταντοπούλου: Αδιανόητο να δημιουργεί προβλήματα...

Επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα προσκόμματα που φέρνει στην ψήφιση της συμφωνίας εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. «Είναι αδιανόητο το...
προεδρείο βουλής να δημιουργεί προβλήματα στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα πάντως με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, «δεν μπορεί να υπάρξει ούτε κυβέρνηση εθνικού σκοπού ούτε κυβέρνηση εθνικής ενότητας.»

Για το ενδεχόμενο εκλογών ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι «δεν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να συνεχίσει να πορεύεται ως κυβέρνηση μειοψηφίας, έχει πρόβλημα δημοκρατικής νομιμοποίησης. εκ των πραγμάτων θα βρεθούμε μπροστά στην ανάγκην να προσφύγουμε σε εκλογές.» 

Όσον αφορά τη ρήξη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός σχολίασε ότι δεν προβλέπει σε αυτή την ψηφοφορία να υπάρξει μείωση των διαφωνούντων βουλευτών σε σχέση με τις προηγούμενες, λέγοντας ότι «βλέπω συγκεκριμένους συντρόφους να συνεχίζουν να έχουν την ίδια άποψη και να πορεύονται στον ίδιο δρόμο».

«Τον Οκτώβριο θα αντιμετωπίσουμε περισσότερο εξειδικευμένα πράγματα για τον αγροτικό χώρο. Τώρα προσδιορίζεται αυστηρότερα ο κατά κύριο επάγγελμα αγρότης» εξήγησε. 

 skai.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: