18.8.15

Ο Χρ. Παναγόπουλος «συνέβαλε τα μέγιστα» στη διαφθορά της ΕΡΤ...

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Λεφτά υπήρχαν, τελεία και παύλα. Περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ μοιράστηκαν ως μπόνους σε ορισμένους υπαλλήλους της ΕΡΤ το διάστημα 2006-09, με μοναδική αιτιολογία πως...
έκαναν σωστά τη δουλειά τους κι έπρεπε, όσο να ’ναι, να επιβραβευτούν!

Να είσαι διευθυντής, λόγου χάριν, να παίρνεις μηνιαίο μισθό 4.400 ευρώ (επί 14 φυσικά κάθε χρόνο μαζί με τα δώρα) και να λαμβάνεις επιπλέον ως ανταμοιβή 8.800 ευρώ επειδή διοργάνωσες ένα «χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Κολωνάκι, ένα αποκριάτικο στου Ψυρρή, καθώς επίσης και ένα την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής στο Μετρό», εκδηλώσεις οι οποίες «στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία».

Να φτάνεις δηλαδή λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά και να πληρώνεσαι 4.400 τον μισθό σου, 4.400 το δώρο συν 8.800 το... ευεργέτημα τής επιπλέον αμοιβής. Να πηγαίνεις χειμερινές διακοπές με 17.600 ευρώ επιπλέον στον λογαριασμό σου. Μέχρι τις Αλπεις φτάνεις.
Το πολυσέλιδο βούλευμα με τα ονόματα εργαζομένων στην ΕΡΤ που έλαβαν έκτακτες αμοιβές

Η «Εφ.Συν.» έχει στην κατοχή της ολόκληρο το πολυσέλιδο πόρισμα που κάνει φύλλο και φτερό τα παράνομα μπόνους που δόθηκαν σε ορισμένους υπαλλήλους από τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλο | 

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ λοιπόν, Χρήστος Παναγόπουλος, παραπέμπεται να δικαστεί για το κακούργημα της απιστίας περί την υπηρεσία! Η «Εφ.Συν.» έχει στην κατοχή της το πολυσέλιδο βούλευμα με όλα τα ονόματα (δημοσιογράφοι, νομικοί σύμβουλοι, αλλά και τεχνικοί), καθώς και τις έκτακτες αμοιβές που λάμβαναν κατά παράβαση της νομοθεσίας.

«Οι αμοιβές δεν συνδέονται με την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως αναφέρουν οι αποφάσεις, αλλά συνδέονται μόνο με το έργο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο υπάλληλος που αμειβόταν και για το οποίο έπαιρνε τον μισθό του», επισημαίνουν στο πόρισμά τους οι ελεγκτές. Και «χωρίς φυσικά -συμπληρώνουν- να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ.

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: