3.8.15

ΠΑΣΟΚ και μπουζούκια τέλος...

savvidis_kaili_mpouzoukiaΎστερα από την φραστική επίθεση που δέχθηκε η Ευα Καϊλή στην Αντίπαρο αρκετά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να παρουσιάσουν μόνο τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα.
Το παρακάτω κείμενο, αυτόπτη μάρτυρα, που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Indymedia διαψεύδει τη συγκεκριμένη αφήγηση. Το...
info-war.gr έχει στη διάθεσή του και άλλες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη εκδοχή.

Κειμενο μαρτυρία του Παυλού Χρυσαφίδη:

” Επειδή τα γραπτά και η λάσπη μένουν, καλό θα είναι όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται να αναιρούνται επί τόπου.


Ονομάζομαι Παύλος Χρυσαφίδης και ήμουν παρών σαν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας στο συμβάν που διαψεύδει ως προς την εξέλιξή του η κυρία Καϊλη. Η οποία, εν παρόδω, διαθέτει τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας με το μέρος της σε σχέση με τα “15χρονα παιδάκια” που είδαν τα πράσινα ματάκια της.
Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να δούμε όχι μόνο πόσο μη ρόδινα για το ατσαλάκωτο προφίλ της νεαρής ευρωβουλευτού εξελίχτηκαν τα πράγματα αλλά και τους λόγους που έχει για να τα διαψεύδει.
Μετά τα μεσάνυχτα, έξω από ένα ζαχαροπλαστείο της Αντιπάρου η Εύα Καϊλη με την παρέα της έτρωγε ανέμελα ένα παγωτακι. Ανέμελα έτρωγε ένα σουβλάκι και ένας νεαρός άντρας πάνω από 30 (μάλλον είναι το παιδάκι με το σάντουιτς που είδε η Κυρία Καϊλη και απορρησε πού είναι το παντεσπανι του). Από το ντύσιμό του θα έκρινε κάποιος πως σίγουρα δεν ζει με την άνεση του μισθού του Ευρωκοινοβουλίου. Βέβαια δεν είχα την οικειότητα να τον ρωτήσω με τί θράσος αποφάσισε να πατήσει το πόδι του στην κοσμική Αντίπαρο αλλά εν προκειμένω πόσο μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ

πηγη info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: