22.8.15

Λαφαζάνης: Η επόμενη Βουλή θα είναι αντιμνημονιακή...


Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÅõÜããåëïò ÌåúìáñÜêçò óõíïìéëåß ìå ôïí ðñüåäñï ôçò "ËáúêÞò Åíüôçôáò"Ðáíáãéþôç ËáöáæÜíç, ôï Ó¨áââáôï 22 Áõãïýóôïõ 2015, óôçí ÂïõëÞ. Ç óõíÜíôçóç ðñáãìáôïðïéÞèçêå óôï ðëáßóéï ôçò äéåñåõíçôéêÞò åíôïëÞò ðïõ Ý÷åé äïèåß óôïí ðñüåäñï ôçò ÍÄ.
(EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)... και όχι μαϊμού αντιμνημονιακή.
 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη...
«Με κόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνια, δεν υπάρχει κανένα απολύτως έδαφος συνεργασίας», ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

«Η επόμενη...
Βουλή θα είναι αντημνηνονμιακη και όχι μαϊμού αντιμνημονιακη. Θα εφαρμόσει αντιμνημονιακή πολιτική, σε σύγκρουση τους κυρίαρχους κύκλους της ευρωζώνης», τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους. Ο κ. Λαφαζάνης, επεσήμανε ότι «οι διαφορές που έχουμε με ΝΔ είναι αγεφύρωτες, χαώδεις, ωστόσο είχαμε μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων», είπε και επανέλαβε ότι οι Αυγουστιάτικες εκλογές –εξπρές είναι αντιδημοκρατικές.

Ο επικεφαλής της Λ. Ενότητας, διαβεβαίωσε ταυτόχρονα, ότι θα παραλάβει τη διερευνητική εντολή και θα την αξιοποιήσει και τόνισε ότι θα επιδιώξει να δει όλους τους αρχηγούς κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: