21.8.15

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε ο Β. Μεϊμαράκης...

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Την εκτίμηση πως είναι αδύνατο...

να υπάρξει κυβέρνηση απ' αυτή τη Βουλή διατύπωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Β. Μεϊμαράκη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

«Κοινή εκτίμηση είναι πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τις εκλογές, και να συνεχίσει η κυβέρνηση τη θητεία της μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του άλλου» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού σημείωσε πάντως, πως πρέπει να γίνουν το συντομότερο εκλογές με σεβασμό των συνταγματικών κανόνων. Πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα πνεύμα συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, και μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες μετά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η σύσκεψη του άτυπου πολιτικού συμβουλίου υπό τον Β.Μεϊμαράκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε η στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει ότι θα αξιοποιήσει την διερευνητική εντολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς θεωρεί ότι στην παρούσα φάση οι εκλογές δεν βοηθούν σε τίποτα.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το Σύνταγμα, κάθε διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αύριο στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: