26.8.15

Η απάντηση της Ζωής στον Φλαμπουράρη...

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της απερχόμενης Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέκο Φλαμπουράρη και στα όσα είπε χθες για τον διάλογο σχετικά με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Μιλώντας στην...
Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε πως «ο κ. Φλαμπουράρης θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί με παρότρυνε να μην πιέζω τον κ. Στουρνάρα και να μην υπεκφεύγει. Εγώ ως όφειλα ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και κατέγραψα την κατάπληξή του».

«Είναι ντροπή να ενεργούν ορισμένοι σε υπόθαλψη του κ. Στουρνάρα και να με κατηγορούν ότι εγώ ροκανίζω τον χρόνο» τόνισε επίσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ χθες είχε αρνηθεί τη στιχομυθία που του είχε αποδώσει η κ. Κωνσταντοπούλου:

Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με την κ. Κωνσταντοπούλου. Αυτά που είπε η Πρόεδρος της Βουλής δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει αυτός ο διάλογος. Με λειπεί το γεγονός αυτό, ότι είπε και δεν θέλω να συζητήσω, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί δεν έχει νόημα. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και πράττει και ο κόσμος βλέπει, δυστυχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: