5.8.15

Μεϊμαράκης: Με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις...

"Καρφιά" του προέδρου της ΝΔ, κατά του Βαρουφάκη...
Με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξαπολύοντας "βέλη" κατά της κυβέρνησης και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, κατά την υποδοχή στα γραφεία του κόμματος του προεδρείου της ΓΣΕΕ. 
Και...
πρόσθεσε, πως, όπου υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις.
Στον σύντομο διάλογο που είχε με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιώργο Παναγόπουλο, τόνισε ότι η πληροφόρηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων δεν είναι ολοκληρωμένη και όπως παρατήρησε, «όπου πηγαίναμε με επιχειρήματα σοβαρά και με ενίσχυση τριτοβάθμιων οργανώσεων στη διαπραγμάτευση κερδίζαμε», καθώς έτσι «εκπέμπεις αξιοπιστία». 

Ολόκληρος ο διάλογος:

Γιάννης Παναγόπουλος: Κύριε Πρόεδρε τι εικόνα έχετε από τη διαπραγμάτευση;

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν μας δίνουν πάρα πολλά, δεν έχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση, αν και θέλουμε να συμμετέχουμε στις διαπραγματεύσεις. Μάλλον εσείς καλύτερη ενημέρωση έχετε.

Γιάννης Παναγόπουλος: Διαπιστώσαμε ότι από τη βοήθεια που προσφέραμε ότι να βρίσκονται όλες οι δυνάμεις μαζί και να ενισχύουν τη διαπραγμάτευση είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα που έχουμε.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Πράγματι όπου πηγαίναμε με επιχειρήματα σοβαρά κ με ενίσχυση τριτοβάθμιων οργανώσεων στη διαπραγμάτευση το κερδίζαμε. Εκπέμπεις αξιοπιστία. 
Όπου πας χωρίς κείμενο, χωρίς τσάντες, με τα πουκάμισα έξω, με στυλ χαβαλέ, δεν μπορείς να πείσεις. Όπου υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα μπορείς να κερδίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: