3.8.15

«Ο Λαφαζάνης το βούλωσε ...


...μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία», λέει ο Τατσόπουλος...
Τις κινήσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος κάνοντας λόγο για «θέαμα για Δελφινάριο», ενώ...
εκτίμησε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έχει διαλέξει στρατόπεδο.
«Ο Λαφαζάνης το ''βούλωσε'' μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία. Έτσι του είπε ο Τσίπρας. Του έλεγε δεν είναι της ώρας, περίμενε»,  δήλωσε ο πρώην βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος στη Β΄Αθηνών με Το Ποτάμι και συνοδοιπόρος του Γρηγόρη Ψαριανού, Πέτρος Τατσόπουλος στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας την Αριστερή Πλατφόρμα αναφέρθηκε σε «θέαμα για Δελφινάριο που συμβαίνει δυστυχώς σε μια χρονική περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος».

«Τι θέλει η Αριστερή Πλατφόρμα; Τι λέει το νέο αφήγημα; Πηγαίναμε όλα αυτά τα χρόνια από προδότη σε προδότη. Ο Παπανδρέου ήταν ο πρώτος προδότης, ο Σαμαράς ο δεύτερος και ο Τσίπρας ο τρίτος. Εμείς λοιπόν θα αποχωριστούμε από αυτούς που μας πρόδωσαν, από τον Τσίπρα του μνημονίου που είναι διαφορετικός από τον προεκλογικό Τσίπρα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη, δήλωσε ότι είναι «αναποφάσιστος, αμφίθυμος, δεν του πάνε και οι λαϊκιστές από οικονομικής αφέλειας. Δεν μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός ανεύθυνου πολιτικού που δεν ξέρει τι του γίνεται». 


thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: