23.8.15

Η Ζωή και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (στο Πρώτο Θέμα)...

Ζωή Κωνσταντιπούλου
Δημήτρης Κανελλόπουλος

Και η Όλγα Κεφαλογιάννη φυσικά. Ακόμα και στις διακοπές τους, δείχνουν τόσο...
ίδιοι μεταξύ τους, ίδιοι και απαράλλαχτοι θα έλεγα, τόσο κοινά γούστα και συμπεριφορές. 

Κοίταζα το... έγκυρο κι... έγκριτο (και σοβαρό, συνεπές κτλ) «Πρώτο Θέμα» της προηγούμενης Κυριακής. Είχε πολυσέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα από τις διακοπές της Ζωής Κωνσταντοπούλου, διανθισμένο φυσικά με φωτογραφίες, τραβηγμένες κρυφά και από μακριά, με τηλεφακό.

Βλέπαμε λοιπόν την Ζωή και τον άντρα της σε μία ερημική παραλία, μόνοι τους, με ένα μικρό ψυγείο θαλάσσης στα χέρια τους και τον σκύλο τους. Τίποτε άλλο. 

Σκέφτηκα να ανατρέξω στο αρχείο μου με παλιότερα φύλλα της καλής εφημερίδας, να θαυμάσω τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τότε υπουργό, να κάνει τις χλιδάτες διακοπές του (παίζοντας θαλάσσια σπορ και βόλτες με σκάφος) στη Μύκονο (Μύκονοοοο...).

Δεν χρειάστηκε όμως, είδα απλώς τα νέα «ρεπορτάζ» με την Όλγα Κεφαλογιάννη αυτή τη φορά, πάλι στη Μύκονο, πού αλλού φυσικά; Και αυτή άνετη και χαλαρή, να περπατάει «στα σοκάκια του νησιού» και να δειπνεί σε ένα «ακριβό εστιατόριο του νησιού». 

Λογικό είναι το «Πρώτο Θέμα» να προτιμάει τις πιο glamour αποδράσεις. Κι εμείς μαζί του, είμαστε. Άλλωστε ήταν κι άλλα σελέμπριτι στη Μύκονο, διψάμε να μάθουμε και για τις διακοπές αυτών. Διασκέδασαν, πέρασαν καλά, τι λένε για τα capital controls και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα; 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: