10.8.15

Σε συνεδρίαση της ΚΟ θα καθοριστεί η στάση της ΝΔ...

Σε συνεδρίαση της ΚΟ θα καθοριστεί η στάση της ΝΔ στη συμφωνία
...στη συμφωνία...
Υπ' ατμόν βρίσκονται στη ΝΔ εν όψει της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές και της διαφαινόμενης προκήρυξης πρόωρων εκλογών, ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Όπως... μετέδωσε το Mega, στη Συγγρού παρακολουθούν στενά κάθε βήμα στη διαπραγμάτευση, ενώ ταυτόχρονα τίθεται σταδιακά σε ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός, αφού η ηγεσία επεξεργάζεται τον σχεδιασμό της για πρόωρες εκλογές.

Μορεί στη ΝΔ να επαναλαμβάνουν διαρκώς ότι οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα, είναι όμως σαφές ότι προετοιμάζονται και αυτοί για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες.

Ο πρόεδρος ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκης, αναμένεται να κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, μετά τις 15 Αυγούστου, ενώ καθοριστικής σημασίας θα είναι και οι εθνικές συνδιασκέψεις που θα γίνουν κυρίως αυτή της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να πάρουμε πρόγευση για το πρόγραμμα της ΝΔ εν όψει των εκλογών. 

Αμέσως μόλις «κλειδώσει» η συμφωνία και ανακοινωθεί το πότε θα γίνει η ψηφοφορία, θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και θα καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Αν και έως τώρα, τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης έχουν κινηθεί συντεταγμένα, στελέχη του κόμματος σημειώνουν πως πρόκειται για ένα σκληρό μνημόνιο, του οποίου τη διαπραγμάτευση και έμπνευση δεν έχει η ΝΔ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν βουλευτές που δεν θα συμβαδίσουν με τη γραμμή της Συγγρού. 

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: