14.8.15

Λαφαζάνης: Δεν ξέρω εάν λυπάμαι ή ντρέπομαι για την κυβέρνηση...



«Δεν ξέρω εάν λυπάμαι ή ντρέπομαι για τον κ. Μάρδα και για την κυβέρνηση», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια με αφορμή τις ...
δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα.
Σχολιάζοντας τη συνοπτική παρουσίαση των νομοθετικών βελτιώσεων από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε: «Ο κ. Μάρδας άλλαξε τον τίτλο του νομοσχεδίου και σαν τους καλόγερους που βαφτίζουν το κρέας ψάρι το έκανε συνταγματικό. Έτσι γίνονται συνταγματικές οι ρυθμίσεις; Αυτά τα τρικ χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος για να κάνει συνταγματικές τις εκτροπές».
Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε: «Μπορείτε να πετσοκόβετε συνταξιοδοτικά δικαιώματα και να το χαρακτηρίζετε αυτό συνταγματικό; Είναι ντροπή αυτό που κάνετε, συνταγματική εκτροπή».
Ταυτόχρονα απευθυνόμενος στον κ. Μάρδα είπε: «Δείχνει το θέατρο του παραλόγου σε αυτή την αίθουσα. Λυπάμαι και για την κυβέρνηση και για τη δική σας στάση. Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πλέον δημοκρατία».
Τέλος, αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κήρυξε εκστρατεία κατά του μνημονίου και μας φέρνει μνημόνια». «Τελικά ότι και να γίνεται μνημόνιο βγαίνει, αλλά κάποιοι θα γκρεμίσουν αυτή τη νέα δικτατορία. Δεν υπάρχει μονόδρομος στην Ελλάδα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: