7.8.15

Π.Χρηστίδης: Καταστροφικό σενάριο οι εκλογές...

O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 Fm και την εκπομπή «901 Κεντροαριστερά στα FM” με το δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο είπε οτι η κυβέρνηση «το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να...
πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να φτιάχνει επικοινωνιακά παιχνίδια. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από την οικονομική της πολιτική η οποία απέτυχε παταγωδώς και στοιχίζει στον ελληνικό λαό το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο αλλά ακόμα και από τα ζητήματα τα οποία αφορούν τον «προνομιακό» χώρο της αριστεράς όπως είναι το μεταναστευτικό. Όπου βλέπουμε ουσιαστικά η κυβέρνηση να διαμορφώνει μια νέα Αμυγδαλέζα στον Ελαιώνα, πάνω σε ένα μοντέλο που είχε κατηγορήσει πάρα πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δείξει το κάθε κόμμα την πολιτική του γραμμή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το άλλοθι το οποίο είχε ενδεχομένως είχε το ΠΑΣΟΚ του 2009 και του 2010 όταν ουσιαστικά δεν ήξερε τι κληρονόμησε και το μέγεθος το οποίο εν πάση περιπτώσει κληρονόμησε από τον Κώστα Καραμανλή.


Ο Παύλος Χρηστίδης είπε οτι για το ΠΑΣΟΚ «το σημαντικότερο από όλα είναι η παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ και κυρίως στην ευρωπαϊκή οικογένεια με ότι αυτό πρεσβεύει και γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να φανούμε ασυνεπείς απέναντι σε μια επιλογή που έχουμε κάνει για την στήριξη της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα τα μέτρα τα οποία θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέτρα τα οποία εμείς θα τα ψηφίσουμε στην πορεία του πράγματος ή ότι περνούμε κι εμείς τμήμα της υπογραφής η οποία είναι αποκλειστικά και μόνο του κ. Τσίπρα, του κ. Τσακαλώτου και του υπόλοιπου υπουργικού συμβούλιου».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τις εκλογές για «καταστροφικό σενάριο ... που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την απόφαση του πρωθυπουργού να γλιτώσει από την ομηρία που τον έχει εγκλωβίσει ο κος Λαφαζάνης, η κα Κωνσταντοπούλου και η υπόλοιπη αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος για τις συνεργασίες αναφέρθηκε στην ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί υπό τον πρώην υπουργό Γιάννη Μανιάτη που θα ασχοληθεί με το θέμα της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς και ειδικά για το ΚΙΔΗΣΟ είπε οτι «προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση και νομίζω πρέπει να γίνει πολύ ουσιαστική. Είμαστε άνθρωποι από την ιδία μήτρα και την ιδία αντίληψη και νομίζω θα πάνε καλά τα πράγματα»....
 http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: