15.8.15

Η χώρα δεν έχει σωθεί, λέει ο Σταύρος...


«Η χώρα δεν έχει σωθεί. Και γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να τη σπρώξουν στον γκρεμό και γιατί κι εμείς, κάνουμε κάποιες απερίσκεπτες ενέργειες. Αυτό που προέχει για είναι να σώσουμε τη χώρα και μετά να λύσουμε τις μεταξύ μας διαφορές», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως ο Σόιμπλε καραδοκεί…

«Ας  λύσουμε το μεγάλο εθνικό θέμα, ας... σταθεροποιηθούμε και μετά πάμε σε εκλογές ή ό,τι άλλο για να λύσουμε τις διαφορές μας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως θα υπάρξει προσφυγή στις κάλπες, ελέω και των μεγάλων εσωκομματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησεότι «σε εκλογές αργά ή γρήγορα θα πάμε, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μια σταθερή βάση κι ούτε μπορεί να στηρίζεται συνεχώς από εμάς». «Τη στηρίζουμε τώρα που είναι τα σημαντικά της Ευρώπης. Αύριο που πρέπει να κυβερνήσει. Με ποιους θα το κάνει; Θα πάει κάποια στιγμή σε εκλογές», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας τέλος το μνημόνιο που την Παρασκευή ψηφίστηκε στη Βουλή, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι «τα μέτρα είναι δύσκολα και πολλά απ’ αυτά είναι άδικα. Προς το παρόν όμως, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ψηφίσουμε». «Το Ποτάμι έχει φτιάξει μια ολοκληρωμένη πρόταση για πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε από τον Σεπτέμβριο. Αλλά αυτό θα συμβεί αφού έχουμε σταθεροποιηθεί», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: