30.8.15

Την Δευτέρα οι αποφάσεις της Ζωής...

Το απόγευμα της Δευτέρας η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ανοίξει τελικά τα «χαρτιά» της και θα προβεί σε ανακοινώσεις αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της, ενόψει εκλογών.

Όπως...
αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά τη διάλυση της Βουλής και ενόψει της προκήρυξης εκλογών, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα προβεί σε δημόσια τοποθέτηση τη Δευτέρα στις 4μμ, στην ΕΣΗΕΑ.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα ανακοινώσει το δικό της κόμμα ή αν θα μιλήσει για τη συμπόρευσή της με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη λαφαζάνη.

Το στρατόπεδο της «ΛΑ.Ε» αναμένει την τοποθέτησή της καθώς εκτιμά ότι θα ενισχύσει το αγωνιστικό, αντιμνημονιακό στίγμα της νέας προσπάθειας. Κατ' επέκταση τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας προσδοκούν ότι η σύμπλευση με στελέχη όπως η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο Μανώλης Γλέζος θα ενισχύει «ποιοτικά» και αριθμητικά την δυναμική της «ΛΑ.Ε» σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα και θα τους καθιερώσει ως αυθεντικούς εκφραστές του «ΟΧΙ».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτησή της θα περιγράψει τα επόμενα κοινά πολιτικά της βήματα με εκείνους τους βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αντιστάθηκαν στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου και προχώρησαν στην ίδρυση της «Λαϊκής Ενότητας».

Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ανακοινώσει την ίδρυση δικού της πολιτικού φορέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: