7.8.15

Λαφαζάνης: Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας...

«Εκβιαστικό και ανούσιο» το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ...
Ανοιχτό αφήνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως η λύση για την κρίση στην Ελλάδα είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην...

εφημερίδα «Κεφάλαιο», που δημοσιεύεται το Σάββατο, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, ενώ υπογραμμίζει πως η ψήφιση τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «βαρύ ιστορικό ατόπημα». 

«Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας», τονίζει ακόμη ο κ. Λαφαζάνης, διαμηνύοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και υποστηρίζοντας πως αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, «το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «εκβιαστικό και ανούσιο» το έκτακτο συνέδριο του κόμματος και αποκαλεί «επίπλαστο» το δίλημμα «ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση».

Κατά τη συνέντευξή του, πάντως, ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει ότι η χώρα θα βγει από το τέλμα μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: